Ličenje

  • LIČENJE
  • PROFESIONALNA LIČILA INGLOT

LIČENJE

Lepo naličen obraz je pika na i vsake urejene osebe. Že nežen nanos pravilno izbranih barv lahko okrepi dobro počutje in samozavest.

Z ličenjem vsaka ženska poudari svoje prednosti in skrije morebitne pomanjkljivosti. Strokovnjak za ličenje s svojim delom in kakovostnimi kozmetičnimi izdelki poudari lepoto obraza ter ustvarja različne načine ličenja za različne priložnosti. Make-up mora biti namenski. Posebne priložnosti zahtevajo poseben make up, zato so na voljo različne tehnike ličenja. Izbirate lahko med dnevnim, maturanskim, svečanim in poročnim ličenjem.

Postopek

Pred izbiro načina ličenja je zelo pomemben pogovor s stranko o njenih željah. Po pogovoru sledi priprava kože – čiščenje in uporaba vlažilne kreme pred nanosom ličil. Z ličenjem poskrbimo za izenačenje tena, matiranje obraza (da se ta ne sveti), prekrivanje rdečice in ostalih nepravilnosti (akne, brazgotine, hiperpigmentacije, …) in poudarjanje lastnosti ( barve oči, ustnice, obrvi, trepalnice, lične kosti). Z ličenjem torej zakrivamo nepravilnosti, ki jih ne želimo izpostaviti, in poudarjamo privlačne značilnosti na obrazu. Uporabljamo profesionalne tekoče podlage, suh puder, črtala in sence za oči, maskare, rdečila in osvetljevalce.

1. PROFESIONALNA LIČILA INGLOT

Pri svojem delu uporabljamo profesionalno znamko ličil Inglot, z že 35-letno tradicijo in širokim naborom produktov. Ličila so izjemno obstojna, saj vsebujejo visoko kakovostne sestavine.