POLITIKA ZASEBNOSTI

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Estetika Ahčan opozarja uporabnike spletne strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Estetika Ahčan, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani Estetika Ahčan določene znanstvene reference in povezave do spletnih strani, ki niso v nikakršni povezavi z Estetiko Ahčan in nad katerimi nima nadzora, ne moremo jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli znanstvene reference ali zunanjih spletnih strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Estetika Ahčan si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani dodajanja ali odstranitve vsebin, objavljenih na spletni strani www.estetika-ahcan.si kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

ZAUPNOST PODATKOV

Estetika Ahčan avtomatsko zbira podatke o uporabi spletnih strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, število obiskovalcev, koliko časa obiskovalci ostanejo na spletnem mestu in podobno. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabili jih bomo z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Estetika Ahčan spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala zasebnost uporabnikov spletnega mesta ter ne bo opravljala aplikativnih nevroznanstvenih raziskav na daljavo brez predhodnega dovoljenja uporabnikov.

Obvestilo o varstvu podatkov

Izjava o obveznosti obveščanja
Varstvo vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Vaše podatke obdelujemo izključno na podlagi zakonskih določb (Splošna uredba o varstvu podatkov – Uredba (EU) 2016/679, Zakon o spremembi zakona o varstvu podatkov 2018, Zakon o telekomunikacijah 2003). V pričujočih informacijah o varstvu podatkov vas obveščamo o pomembnih vidikih obdelave podatkov v okviru naše spletne strani.

Vaši podatki
Zajemanje in obdelava vaših podatkov
Obdelava osebnih podatkov, ki jih prostovoljno daste na razpolago našim službam in portalom, je potrebna, da lahko obdelujemo vaša povpraševanja, naročila, prošnje itd., pripravljamo in sklepamo pogodbe ter vam pošiljamo e-novice.

Posredovanje podatkov
Vaše podatke znotraj JUVENTINA CLINIC d.o.o. posredujemo le, če to služi izpolnitvi vaše zahteve ali vašemu interesu. Varujemo zaupnost vaših podatkov in le-teh ne bomo prodali, dali v najem ali na voljo tretjim osebam.

Posredovanje državnim ustanovam in organom se izvede le v okviru obvezne nacionalne zakonodaje.

Piškotki
Naše spletne strani uporabljajo tako imenovane piškotke (cookie). Gre za majhne tekstovne datoteke, ki se s pomočjo brskalnika naložijo na vaš računalnik. Te datoteke ne povzročajo nobene škode.

Piškotke uporabljamo zato, da oblikujemo našo ponudbo še bolj prijazno do uporabnika. Nekateri piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku, dokler jih ne izbrišete. Piškotki nam omogočajo, da pri vašem naslednjem obisku prepoznamo vaš brskalnik.
Če tega ne želite, lahko brskalnik nastavite tako, da boste o uporabi piškotkov obveščeni in jih boste dovolili le v posamičnem primeru. Pri deaktiviranju piškotkov je funkcionalnost naše spletne strani lahko omejena.

Analiza spletnih strani

Googlova analitika
Na nekaterih naših spletnih straneh uporabljamo Googlovo analitiko, spletno storitev Google Inc. (“Google”). Googlova analitika uporablja tako imenovane “piškotke”, tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Te s piškotkom pridobljene informacije o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom) se prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Google bo uporabil te informacije tako, da bo analiziral vašo uporabo spletne strani, sestavil poročila o spletnih aktivnostih za upravitelja spletne strani in izvedel druge storitve, ki so povezane z uporabo spletne strani in interneta. Google bo te informacije eventualno prenesel na tretje osebe, kolikor je to zakonsko predpisano ali v primeru, da tretje osebe po naročilu Googla obdelujejo te podatke. Google v nobenem primeru vašega IP-naslova ne bo povezal z drugimi Googlovimi podatki.

Instalacijo piškotkov lahko z ustrezno nastavitvijo brskalnika programske opreme preprečite; vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v polnem obsegu koristiti vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani izjavljate, da se strinjate z obdelavo podatkov, ki se prek Googla zbirajo o vas na zgoraj opisani način in za zgoraj navedene namene. Uporaba Googlove analitike služi izključno namenu lastnega optimiziranja in oblikovanja naših spletnih strani glede na potrebe obiskovalcev. Več informacij o tehnologiji, ki jo uporablja Google, si lahko preberete na spletni povezavi www.google.com/analytics.

E-novice
Prek naše spletne strani se lahko naročite na naše e-novice (newsletter). Zato potrebujemo vaše ime, e-naslov in vašo izjavo, da se s prejemanjem e-novic strinjate.
Naročanje e-novic lahko kadar koli prekličete. Odjavo od e-novic pošljete na naslednji naslov: info@juventina.si. Nato bomo vaše podatke v zvezi s pošiljanjem e-novic nemudoma izbrisali.

Vaše pravice
Načeloma vam pripadajo pravice do informacije, popravka, izbrisa, omejitve, prenosa podatkov, preklica in ugovora. Če menite, da je obdelava Vaših podatkov v nasprotju z zakonom o varstvu podatkov ali so bile sicer na kakršen koli način kršene vaše pravice s področja varstva podatkov, se lahko pritožite pri nadzornem organu.

Imate pravico, da od JUVENTINA CLINIC d.o.o. zahtevate informacije o osebnih podatkih, ki smo jih shranili o vas. Poleg tega imate pravico zahtevati, da se podatki popravijo, izbrišejo, da se njihova obdelava omeji ali ustavi in da se shranjeni podatki v primerni obliki posredujejo vam ali z vaše strani imenovani tretji osebi.

Če vaše zahteve ni mogoče obdelati oz. ne bo obdelana v roku enega meseca po prejetju, imate pravico podati pritožbo pri nadzornemu organu. Pristojni nadzorni organ je Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Svoje zahteve lahko po pošti ali po e-pošti pošljete na naslednje naslove:

JUVENTINA CLINIC, specialistična zunajbolnišnična zdravstvena dejavnost d.o.o.
Vilharjev podhod 7, Ljubljana, 1000 Ljubljana
info@juventina.si

Prosimo, da navedete vaše kontaktne podatke, ime spletne strani ali vsakokratne storitve ter podroben opis vaše zahteve oz. želje glede varstva podatkov.

Prosimo za razumevanje, da zaradi vaše varnosti pred poizvedovanjem ali zahtevki s strani nepooblaščenih tretjih oseb, podajamo informacije izključno pisno na poštni naslov, ki je bil z vaše strani naveden na zadevnih portalih.

Pri družbah skupine JUVENTINA CLINIC d.o.o. ni internega pooblaščenca za varstvo podatkov, ker to zakonsko ni potrebno.

Pač pa pri JUVENTINA CLINIC d.o.o. obstaja osrednja odgovorna oseba za področje varstva podatkov, ki vam bo svetovala glede vseh zadev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov.

Juventina novice

Vpišite se v naše e-mail novičke ter pridobite strokovne modne in lepotne nasvete naših strokovnjakov.

Uspešno ste se naročili na glasilo

Pri poskusu pošiljanja zahteve je prišlo do napake. Prosim poskusite ponovno.

Juventina clinc will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.