Radiofrekvenca secret

Secret ™ RF je najnovejša multifunkcionalna Radiofrekvenčna naprava z mikroiglicami, ki ponuja novo obliko naprednih tretmajev v klinikan in estetksih centrih.

NAROČILO NA PREGLED

Opis

Radiofrekvenca secret zagotavlja izjemne rezultate brez tveganja za dvig tkiva, zategovanje in pomlajevanje kože.

V zadnjem času se je zanimanje za nekirurške tretmaje s hitrim okrevanjem povečalo.

Več kot 70% ljudi motijo njihove drobne gubice in gube, tekstura in hiperpigmentacija.

Radiofrekvenca secret je nov sistem frakfionalne mikroiglične radiofrekvence (RF) za čvrstitev tkiv in hemostazo, namenjen spodbujanju in preoblikovanju kolagena ter odpravljanju pogostih znakov staranja.

Idealen je za uporabo pri klijentih, ki želijo oživiti in osvežiti videz kože. S prilagajanjem mikro igel, Secret ™ RF lahko natančno dozira RF energijo na različnih globinah dermisa, tako da je zdravljenje mogoče prilagoditi individualnim težavam vsakega posameznika, ki ga obremenjujejo tanke gubice, gube, brazgotine od aknen, fotostaranje, kapilere in strije.

Druge naprave ali tretmaji samo dovajajo energijo na površino kože. Nasprotno pa z odlaganjem energije neposredno v globlje plasti kože, kjer je najbolj potrebna za regeneracijo zdravega novega kožnega tkiva, radiofrekvenca secret zdravljenje ustvari še bolj koristne rezultate od znotraj navzven. Z nežnim segrevanjem plasti kože, kjer prebivajo fibroblasti, nastane nastanek kolagena in elastina v višjo prestavo.

MINIMALNO NELAGODJE
Bipolarna radiofrekvenca zagotavlja natančno nadzorovano radiofrekvenčno energijo do selektivno nastavljenih globin (0,5 mm do 3,5 mm) s pomočjo patentirane pozlačene obdelane glave. Ta zelo nadzorovana porazdelitev energije pomaga zmanjšati nelagodje, povečati kožno koagulacijo in optimizirati čas okrevanja.

OPTIMALNA IN ENOTNA TERMOLIZA
Igle so popolnoma nameščene, da zagotavljajo enakomerno pokritost ciljnih območij. Motnje zaradi pretesnih igel lahko povzročijo neenakomerno strjevanje in lahko ogrozijo rezultat. Secret ™ RF s svojim natančnim inženiringom to tveganje zmanjšuje.

NAPRAVA ZA BRISANJE BRAZGOTIN OD AKEN
Secret ™ RF je sistem za zdravljenje brazgotin. Posebna kombinacija RF tehnologije z mikro iglami ima večjo sposobnost stimuliranja novega kolagena in je zelo učinkovita pri preoblikovanju strukture kože na več ravneh.

INOVATIVNO IN ZANESLJIVO ZDRAVLJENJE HIPERHIDROZE
Secret ™ RF zagotavlja zelo učinkovito zdravljenje problema prekomerno aktivnih znojnic. Toplota, ki nastane z natančnim nanašanjem bipolarne radiofrekvenčne energije na nadzorovane globine, nepovratno uniči žleze lojnice brez poškodbe povrhnjice.

Pogosta vprašanja

Katera področja je mogoče obdelati z Secret ™ RF?

Ta postopek se lahko uporablja na koži kjer koli na telesu. Najpogostejša področja zdravljenja vključujejo: obraz, vrat, roke, dekolte, zadnji del rok, na trebuhu in stegnih ali kjer koli, kjer želijo klijenti zmanjšati pojav strij ali odvečne kože.

Kako dolgo trajajo rezultati mikroigličenja?

Secret ™ RF pomagajo izboljšati številne kožne razmere, tako da ponovno aktivirajo naravno tvorbo kolagena in elastina v telesu. S staranjem pa se kolagen in elastin še naprej razpadata. Če želite ohraniti rezultate, boste morali razporediti nadaljnje tretmaje, da boste ohranili optimalno raven kolagena in elastina v koži. Običajno se bolniki vračajo na nadaljnje preglede vsake štiri do šest tednov, ko dosežejo optimalne učinke prvotnega zdravljenja.
Vzdrževanje rezultatov na 1-2 leti. Trajnost rezultatov je 2-5 let.

KONTAKTIRAJTE NAS

Prek spodnjega obrazca smo vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja ali naročilo na posvet.