Nedrčki po operacijah

Nedrčki in kompresijska oblačila po operacijah dojk.

NAKUP NEDRČKA LISCA

Smiselno je, da si bolnica kupi nedrček že pred operacijo, saj kasneje za to nima časa, hkrati pa ji zdravstveno stanje med okrevanjem ne omogoča sprehajanja po trgovinah in iskanja ustreznih pripomočkov. Po povečanju dojk s silikonskim vsadkom mora bolnica nositi poseben nedrček, ki učvrsti dojki in z dodatnim posebnim trakom zadržuje vsadek v ustreznem položaju.

Osebno priporočam nedrček Breast help AESTHETICAL, ki smo ga razvili skupaj s podjetjem LISCA. Izdelan je iz kakovostnega mehkega bombaža brez lateksa in ima brezšivni košarici, široko podprsno elastiko, ki zagotavlja odlično podporo, sistem ježkov in kaveljčkov, ki omogoča preprosto zapenjanje in prilagajanje dnevnim aktivnostim, široke podložene naramnice, ki jih lahko preprosto prilagajamo, nastavljiv širok in anatomsko oblikovan kompresijski trak, ki med celjenjem zadržuje vsadke v primernem položaju, omogoča varno telesno aktivnost ter lajša pooperativne bolečine. Nedrček je bil izdelan na osnovi analiz, želja in potreb bolnic.

  1. Brezšivne košarice so izdelane iz mehke bombažne pletenine, ki je prijazna do kože in ne vsebuje lateksa.
  2. Široka podprsna elastika zagotavlja odlično oporo.
  3. Preprosto zapenjanje spredaj z ježki in kaveljčki olajša oblačenje in pregledovanje.
  4. Širše naramnice so mehko podložene in omogočajo zapenjanje in uravnavanje spredaj, z ježkom nad košarico.
  5. Odprtina za drenažne cevke omogoča nemoteno premikanje in spremljanje vstavljenih drenažnik cevk.
  6. Nastavljiv kompresijski pas je ključen za optimalno uspešnost operacije, saj vsadke zadrži v pravem položaju, ženski pa omogoči bolj brezskrbno gibanje in občutek varnosti ter hkrati blaži bolečino.

NAKUP NEDRČKA LISCA