Telo je unikatno in telo je eno samo. Zaupajte ga našim mednarodno uveljavljenim strokovnjakom z več kot 20 letnimi izkušnjami.

Estetska kirurgija je znanstvena veda, ki omogoča preoblikovanje naravnih umetnin in telesu povrne skladnost. Zaupajte ga mednarodno uveljavljenim strokovnjakom.

20

Let Izkušenj

20000

Zadovoljnih Strank

350

Objavljenih Člankov

Več o prof.dr. Uroš Ahčan

Znanje smo delili z

Strokovnost

Pri prvem pogovoru boste skupaj z našimi specialisti našli pot do uresničitve vaših želja.

Pester izbor

Obraz, dojke, telo? V Kliniki Juventina opravljamo vse posege s področja plastične, rekonstrukcijske, estetske kirurgije in kirurgije roke.

Zaupnost in fleksibilnost

Zaupajte nam vaše želje. Poseg prilagodimo vašim željam ter poskrbimo za zasebnost.

Galerija prej in potem

Podobe časa se kažejo v besedi in sliki. Podobe časa lahko spreminjamo. Spremembe morajo biti narejene z namenom in spremembe morajo biti vidne očem. Slike povedo več kot tisoč besed in lepe besede pričarajo lepe slike.

Vstopite v galerijo

IZZIVI

Storitve so razporejene po kriteriju »ambulant« klinike Juventina ali po kriteriju »izziva«, ki se ga lotevamo. Izberite spodaj navedeni kriterij, ki vas trenutno zanima, in storitve bodo predstavljene glede na vaš trenutni izbor.

estetska kirurgija, brošure

Brošure

Kirurški poseg bo lahko dobra izkušnja le, če bo dobro načrtovan, usklajen med kirurgom in pacientom, ki bo imel podporo družinskih članov ali zvestih prijateljev in bo na voljo dovolj časa in primeren prostor za okrevanje. Dobra informiranost za vsak poseg posebej je predpogoj za zadovoljstvo in iskren nasmeh na koncu. Telo je eno samo.

Preglejte brošure

Obiščite nas in pomagali vam bomo.

Center Juventina CLINIC vam s široko ponudbo nudi strokovne rešitve za vaše težave.

BREAST CANCER AND BEST RECONSTRUCTIVE OPTIONS

Restore your body and life: choose a state-of-the-art approach for modern women.

newbreast.eu
estetska kirurgija, katalog newbreast
Juventina e-novice prilagojene za mobilnike

VSE ZA VAŠE ZDRAVJE NA ENEM MESTU

Pridružite se našim bralcem in se naročite na brezplačne novice na temo zdravja ter bodite med prvimi, ki ki bodo izvedeli za vse novosti o zdravstvenih storitvah, ugodnostih in posebnih dogodkih ter za mnoge druge zanimivosti, ki jih za vas pripravlja naš strokovni tim.

Naročite se na e-novice

Kontaktirajte nas

Prek spodnjega obrazca smo vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja ali naročilo na posvet.