Obrvi in trepalnice

  • OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC
  • BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC

1. OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC

Namen oblikovanja obrvi je poudariti njihovo naravno obliko in izboljšati videz obraza. Pravilno oblikovane obrvi prispevajo k popolnemu videzu obraza.

Opis posega

Obrvi se oblikujejo glede na obliko obraza in želje stranke. Najprej jih počešemo ter s svinčnikom označimo njihov začetek (ob robu nosnice) in konec (linija roba nosnice in zunanjega kotička očesa), s tem izmerimo njihovo optimalno dolžino. Za oblikovanje uporabljamo pinceto. Manjkajoče dlačice se lahko dopolnjuje s svinčnikom, o čemer se poduči tudi stranko.

2. BARVANJE OBRVI IN TREPALNIC

Dolge, goste in poudarjene trepalnice poudarijo oči, lepo oblikovane in poudarjene obrvi pa ustvarijo še večjo prepoznavnost obraza.

Opis posega

Zaradi vse hitrejšega tempa življenja se veliko žensk odloča za barvanje obrvi ali trepalnic, saj si s tem prihranijo nekaj časa. To je tudi rešitev za vse, ki nimajo volje za vsakodnevno nanašanje maskare in senčenje obrvi. Primerno je predvsem za osebe, ki imajo svetle trepalnice ali obrvi. Barva se ohrani do enega meseca.

Po pogovoru s stranko glede na njene želje izberemo barvo. Barvamo očiščene trepalnice ali obrvi. Barva učinkuje približno 7–10 minut, postopek je hiter in varen.