Zavarovanje

Največ bolnikov, ki čakajo v nepreglednih ‘čakalnih vrstah in obiskujejo različne specialiste, ima navadno enostavno rešljive zdravstvene probleme, ki pa žal pomembno vplivajo na kakovost življenja in bolniški stalež. Ko pacienti dobijo diagnozo specialista, se postavijo v novo čakalno vrsto za kirurški poseg. Sodobna medicina in organizacija zdravstvene službe mora bolnikom omogočiti učinkovito obravnavo. To pomeni, da lahko na enem mestu z enim samim obiskom težavo tudi odpravijo: dobijo diagnozo, zdravljenje, navodila za pooperativno zdravljenje in histološko diagnozo, kadar je ta potrebna. S področja plastične in rekonstruktivne kirurgije v sodelovanju z zavarovalnicami bolnikom lahko ponudimo učinkovito kirurško ali lasersko zdravljenje vseh kožnih tumorjev, tumorjev, ki ležijo v podkožju, korekcije brazgotin, ki povzročajo funkcio-nalne težave in večino ambulantnih posegov s področja kirurgije roke: tumorji roke, vnetja kitnih ovojnic, utesnitve živcev (karpalni kanal), motnje gibljivosti prstov, stanja po poškodbah in operativnih posegih.

Specialisti Juventina Clinic sodelujemo z različnimi zdravstvenimi zavarovalnicami: Generali Slovenija, Triglav zdravstvena zavarovalnica, Prva zdravstvena asistenca (Doktor 24 asistenca)

Specialisti z asistenco je zavarovanje, s katerim boste imeli hiter dostop do specialističnih pregledov, diagnostičnih preiskav in izbranih operacij. S sklenjenim dodatnim zavarovanjem se lahko izognete dolgim čakalnim dobam, storitev za vas pa plača zavarovalnica, s katero imate sklenjen paket zavarovanja.

Vas skrbijo čakalne dobe in stroški zdravljenja?

V sodelovanju z zavarovalnico Generali smo pripravili vodnik po zdravstvenem zavarovanju Specialisti z asistenco, v katerem si lahko preberete tudi, kako zavarovancem s tem zavarovanjem pri reševanju njihovih težav pomagamo v Juventina Clinic.

Z zavarovanjem Specialisti z asistenco si olajšate pot do okrevanja, učinkovito in kar najhitreje poskrbite za svoje zdravje in prihranite stroške zdravljenja!