Center Juventina YOUNG je zasnovan za odraščajoče najstnike in mlade odrasle.

“Nihče si ne želi biti osamljen in zaprt v svojem lastnem svetu. Želimo si družbe, zabave, veselja. Slišati in biti slišani. Razumeti in biti razumljeni. Sprostiti se in biti sproščeni. Ljubiti in biti ljubljeni. Pogled v ogledalo mora vzpodbuditi lepe misli in dvigniti samozavest. Juventina Young ponuja veliko dobrih rešitev. Nekomu olajšanje drugemu veselje.”

  • Before-YoungLadningMakeup
    After-YoungLadningMakeup
    potem YoungLadningMakeup potem

Storitve Juventina YOUNG

NAMEN JUVENTINE YOUNG

Proces odraščanja predstavlja težak prehod, ob katerem se mladi soočamo z raznovrstnimi težavami na katere pogosto ne najdemo odgovora. Spletna stran vam bo s širokim spektrom skrbno izbranih področij in njihovih vsebin podala veliko pomembnih informacij, ki vam bodo koristile pri reševanju težav v času odraščanja. Skupaj bomo lahko odkrivali področja zdrave prehrane, telesne vadbe, dermatologije, zobozdravstva, psihologije, kozmetike, estetske kirurgije… Ker težave najstnikov najbolje razumemo najstniki sami, spletno stran ob pomoči strokovnjakov vodi in ureja ekipa mladih. Ker vemo, da so problemi mladih zelo zapleteni, naše spletno mesto nudi možnost zaupnega pogovora v Spovednici, kjer nam lahko zaupate vaše težave in skrbi ali pa nam zastavite vprašanja. Ekipa Juventina Young vam bo z veseljem pomagala in s pomočjo strokovnjakov poiskala odgovore.

Prednosti centra juventina young

MLADI MLADIM

Kdo težave najstnikov razume bolje kot najstniki sami? Center Juventina YOUNG ob pomoči strokovnjakov kot moderatorji vodimo mladi, ki se s podobnimi težavami srečujemo iz dneva v dan.

STROKOVNA PODPORA

Najstnikom ob svetovanju na pomoč vedno priskočijo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami in znanjem, ki temelji na večletnem izobraževanju.

Razumemo

Svet najstnikov zna biti naporen. Vemo, s čim se soočate.

Pomagamo

Akne, mastna koža, dlačice, slaba samozavest, intimne težave? Poznamo.

Svetujemo

Svetujemo in odgovorimo tudi na vprašanja, katerih ne upate postaviti staršem.

Obiščite nas in pomagali vam bomo.

Center Juventina YOUNG vam s široko ponudbo nudi strokovne rešitve za vaše najstniške težave.

LININA ZGODBA

“Ko se mladi navdušujejo nad ideali, ki jih na vsakem koraku ponuja lepotna industrija, pozabijo, da živijo v svetu drobnih prevar, fotografskih trikov, računalniških obdelav in mojstrov ličenja. Zrejo v zlagano in nedosegljivo podobo, ki jim jemlje samozavest in jih vodi na pot večnega iskanja.”

GIRL’S DAY

Si s prijateljicami želite preživeti poseben dan?

 

Center Juventina Beauty si lahko rezervirate zase in se prepustite razvajanju v najboljši družbi.

 

V okviru dveh paketov vam nudimo široko izbiro storitev in nepozabno doživetje.

Več o Girl's day paketih
Juventina e-novice prilagojene za mobilnike

VSE ZA VAŠE ZDRAVJE NA ENEM MESTU

Pridružite se našim bralcem in se naročite na brezplačne novice na temo zdravja ter bodite med prvimi, ki ki bodo izvedeli za vse novosti o zdravstvenih storitvah, ugodnostih in posebnih dogodkih ter za mnoge druge zanimivosti, ki jih za vas pripravlja naš strokovni tim.

Naročite se na e-novice

Kontaktirajte nas

Prek spodnjega obrazca smo vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja ali naročilo na posvet.